Role Východního partnerství v energetické politice Evropské unie - Kuchyňková, Petra
Východné partnerstvo - projekt Európskej únie o spolupráci so šiestimi krajinami postsovietskeho priestoru v rámci Európskej politiky susedstva (ENP). Problematika energetiky vo východnej politike Európskej únie. Projekt Východné partnerstvo a energetika. Čiernomorská synergia verzus Východné partnerstvo.