Účtovná politika v kontexte medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor - Kicová, Marianna
IPSAS 3 - medzinárodný účtovný štandard pre verejný sektor a jeho význam. Úplatňovanie účtovenj politiky vo verejnom sektore. Zmeny účtovnej politiky vo verejnom sektore.