Vývoj vinohradníctva a regionalizácia pestovania viniča v Slovenskej republike - Hronský, Štefan
História pestovania viniča hroznorodého a výroby vína na Slovensku. Produkcia hrozna a vína. Vinohradnícke oblasti Slovenska a ich stručná charakteristika. Súčasný stav vinohradníctva. Oživenie vinohradníckej výroby.