Konsolidovaná účtovná závierka vo verejnej správe - Kovalčíková, Antónia
Konsolidovaná účtovná závierka vo verejnej správe je aktuálnym problémom riešeným v právnej úprave účtovníctva v Slovenskej republike od roku 2009. Základné poznatky.