Konkurenčné koncepcie výsledku hospodárenia v systéme IFRS - Kucková, Alena
Medzinárodné štandardy finančného vykazovania (IFRS) poskytujú dve koncepcie na zistenie a zobrazenie výsledku hospodárenia. V koncepčnom rámci jednoznačne prevažuje majetkovo-záväzkový prístup. Na druhej strane stojí výnosovo-nákladový prístup. Porovnanie kocepcií.