Let k milionům pod křídly Amway - Chlouba, Martin
Multi-level marketing (MLM) a ako funguje. Ako si vybrať správny MLM. Jedinou investíciou, ktorú do tohoto podnikania človek vnáša, je jeho osobnosť. MLM - podnikanie s minimálnymi nákladmi.