Víte, na čem stavíte ? - Šmídová, Hana
Pyramída produktivity a jej stupne - určenie hodnoty pre človeka, stanovenie cieľov, plánovanie týždňa, plánovanie dňa. Hodnoty vyznávané Benjaminom Franklinom. Plánovanie času.