Podnikateľské prostredie v SR pred vstupom do Európskej únie - Šúbertová, Elena
Niektoré výhody vstupu do Európskej únie pre malé a stredné podniky v SR. Niektoré nevýhody vstupu do Európskej únie pre malé a stredné podniky v SR. Zmena podnikateľského prostredia po vstupe Slovenskej republiky do Európskej únie a zväčšenie konkurencie.