Velká deprese nehrozí
Oslovení portfólio manažéri a špecialisti na európske akcie sa rozchádzajú v miere optimizmu ohľadne okamžiku dosiahnutia dna. Výkonnosť sektorov sa bude veľmi líšiť. Odpovede oslovených predstaviteľov investičných spoločností.