Spomienky na profesora Tibora Šaláta - Baláž, V.
Spomienky na významného matematika, profesora Tibora Šaláta, autora mnohých vedeckých prác, učebných textov a populárno-vedeckých prác. Krátky životopis a vtipné príhody z jeho života.