Implementation of corporate social responsibility in companies in Slovakia - Halagová, Lýdia
Corporate social responsibility (CSR) - Spoločenská zodpovednosť podniku (organizácie, firmy). Definícia CSR - je o tom, ako firmy riadia obchodné procesy, aby mali pozitívny vplyv na spoločnosť. Ciele a metodológia. Výsledky.