Finančné umiestnenie (investície) do finančných nástrojov podľa IFRS - Meluchová, Jitka, 1965-
Stručný pohľad na súčasné spôsoby vykazovania finančného umiestnenia aktív, ako aj na formy a metódy riadenia poistného a finančného rizika plynúceho z investovania finančných prostriedkov spravovaných poisťovňou.