Globalization influence in e-marketing - Hasan, Jamal
Spoločné výhody webového analyzátora. Analytické závery z webu. Webové štatistiky. Inštalácia. Použitá metóda. Návštevníci webu. Zosumarizovanie výsledkov analýzy.