<The> application of balanced scorecard in specific Slovak organization - Karabašová, Ľudmila, 1982-
Balanced scorecard (BSC). Metóda BSC. Implementácia BSC - prípadová štúdia. Cieľ a metodológia. Veľké firmy využívajúce BSC. Výsledky.