O jednoduchom pravidle udržiavania rovnovážnej úrovne štátneho dlhu - Gazda, Vladimír
Prezentácia jednoduchého výpočtu na odhad danej úrovne deficitu verejných financií pri danom hospodárskom raste. Vplyv na nárast, pokles alebo stabilizáciu štátneho dlhu.