Relevant aspects of balanced scorecard application in Slovak organizations - Karabašová, Ľudmila, 1982-
BSC ako predmet výskumu v slovenskom podnikateľskom prostredí. Základné teoretické aspekty BSC. Plánovaná metodológia výskumu BSC.