Prijaté a navrhované zmeny IASB a SR v oblasti účtovania a vykazovania dlhodobého nehmotného majetku na rok 2009 - Mokošová, Daša, 1979-
Novelizácia IAS 38 Nehmotný majetok. Novelizácia IAS 23 Náklady na prijaté úvery a pôžičky. Zmeny v dlhodobom nehmotnom majetku podľa slovenskej právnej úpravy. Prijatie noviel v IFRS a slovenskej úprave účtovníctva prinieslo eliminovanie vzájomných rozdielov.