Integrovaný manažérsky systém - Gasper, Miroslav
Stručný popis noriem, ktoré môžeme vzájomne integrovať. Porovnanie noriem EN ISO 9001, EN ISO 14001 a OHSAS 18001. Dôvody integrácie systémov. Postup pri integrácii