Kvalita pre sociálne a zdravotnícke zariadenia - Gasperová, Mária
Charakteristika sociálnych a zdravotných služieb. Kvalita služieb. Očakávania klientov. Zákon o sociálnych službách 448/2008 Z. z. Manažér kvality pre sociálne a zdravotnícke zariadenia. Celková charakteristika absolventa. Uplatnenie absolventa ako manažéra kvality.