Niektoré aspekty firemnej kultúry v medzinárodných tímoch na Slovensku - Ilavská, Marcela
Globalizácia, otvorenosť slovenskej ekonomiky a zvyšujúci sa počet medzinárodných pracovných tímov na Slovensku. Pracovná komunikácia - ovládanie cudzieho jazyka, medzikultúrne tréningy. Rozdielne štýly vedenia ľudí - nemecký, americký, japonský manažérsky štýl. Postoj zamestnancov k práci v závislosti od národnosti.