Finančná kríza v podniku - Kádárová, Jaroslava
Prejav nerovnováhy v podniku vo finančnej oblasti - insolventnosť alebo celkové zadlženie podniku. Kvalitatívne úrovne finančnej situácie podniku. Finančná tieseň v podniku a s ňou súvisiace náklady. Prejavy a príčiny finančnej krízy podniku. Krízové stavy pri finančnej kríze v podniku. Zásady, ktoré je potrebné dodržať pri riešení finančnej krízy. Hlavné opatrenia, ktoré by mal podnik urobiť vo finančnej tiesni.