Daňová evidencia v SR - Solík, Ján
V rámci novely zákona o dani z príjmov bola v SR zavedená možnosť viesť daňovú evidenciu. Cieľom zavedenia tohto opatrenia je podpora rozvoja malého a stredného podnikania.