Možnosti outsourcingu v logistickom reťazci - Moravčík, Tomáš
Narastajúci trend outsourcingu služieb. Charakteristika logistického reťazca. Outsourcing v obstarávaní. Outsourcing vo výrobe. Outsourcing v distribúcii. Outsourcing v reverznej logistike. Fourth party logistics (4PL) - zatiaľ posledné vývojové štádium poskytovania logistických služieb na úrovni logistických podnikov. Logistický podnik.