Metalické spotřebitelské obaly - Vítek, Miloslav
Nápojové dózy - popri konzervárenských plechovkách a dekoratívnych dózach veľmi rozšírený typ metalických spotrebiteľských obalov. Pivové plechové dózy. Nový vynález - element chladenia, resp. ohrevu plechového obalu. Hliníkové fľaše - prvé aplikácie v USA, Japonsku a napokon aj v Európe. Aerosolové plechové obaly.