Ellsbergov paradox: rozhodovanie za podmienok rizika a neistoty - Baláž, Vladimír
Riziko a neistota. Predpoklady teórie rozhodovania za podmienok rizika a neistoty (najmä Ellsbergov paradox) a overenie, či sú jej základné zistenia prenosné v rámci rôznych kultúrnych prostredí.