Jaké budou trendy na trhu práce v roce 2016? - Rezlerová, Jaroslava
Súčasný trh práce je diametrálne odlišný od pracovného trhu doby len nedávno minulej. Rýchly vývoj komunikačných technológií prispel k zrýchleniu tempa pracovného trhu na celom svete. Prieskum spoločnosti Manpower sa zameral na otázku, ako sa podľa zamestnávateľov a zamestnancov zmení svet práce do roku 2016. Výsledky prieskumu boli veľmi rôznorodé, predovšetkým v súvislosti s rozdielnymi očakávaniami a obavami zamestnávateľov a zamestnancov.