Finančný, operatívny a spätný prenájom podľa slovenskej právnej úpravy - Szász, Marek
Účtovné zobrazenie a vykazovanie finančného, operatívneho a spätného leasingu podľa právnej úpravy v SR. Pojem finančný prenájom, operatívny prenájom, spätný prenájom.