Výmenný (barterový) obchod z daňového a účtovného hľadiska - Dobšovič, Dušan
Obsahové vymedzenie pojmu výmenný (barterový) obchod. Barter z právneho hľadiska. Obchodovanie prostredníctvom barterových spoločností. Barterový obchod v účtovníctve. Ilustračné príklady.