Obchodno-právne aspekty finančného prenájmu - Vašeková, Miroslava, 1978-
Existencia finančného prenájmu je reakciou na vývoj ekonomických potrieb subjektov pôsobiacich v podmienkach trhovej ekonomiky. Právna povaha lízingovej zmluvy. Lízingové zmluvy - atypické a typické. Zmiešané zmluvy, inominátne zmluvy. Zmluva o kúpe prenajatej veci.