Teplo zo slnečných lúčov - Ryník, Jozef
Štátna podpora pre vyššie využitie slnečnej energie v domácnostiach. Porovnanie výšky dotácie v Českej republike a v Slovenskej republike. Solárne vykurovanie - plusy a mínusy. Ekologický prínos solárneho vykurovania. Vysoké vstupné investície. Výdavky na údržbu solárnych panelov.