Řízení výkonu - Holá, Jana
Problematika riadenia a vedenia pracovníkov a riadenia ich pracovného výkonu. Štyri fázy procesu riadenia výkonu a rozvoja. Prínosy štandardizovaného procesu riadenia výkonu. Plán výkonu a rozvoja.