Příčiny současné podnikové krize - Hloušek, Jaroslav
Kríza ako určitý bod obratu, zavŕšenia a ukončenia stagnácie ako aj zmena v jednotlivých oblastiach podniku. Ekonomický pohľad na krízu. Vonkajšie príčiny krízy. Vnútorné príčiny krízy. Varovné signály krízy v účtovných výkazoch. Niektoré špecifiká pre Českú republiku. Odporúčania pre prax.