Príkazná zmluva a súvisiace otázky - Dobšovič, Dušan
Zmluvný vzťah podľa občianskeho zákonníka. Príkazná zmuva a jej obsah. Príkazná zmluva verzus Zákonník práce. Príkazná zmluva a zákon o dani z príjmov. Príkazná zmluva a účtovanie. Ilustračné príklady.