Efektivní komunikace se zákazníky - Máša, Petr
Ako merať efektívnosť reklamných kampaní. Počet reakcií - často používaná metóda merania efektívnosti podlinkovej kampane. Ďalšia metóda spočívajúca na rozdelení cieľovej skupiny na oslovenú a kontrolnú skupinu. Ako určiť skupinu vhodnú pre oslovenie. Meranie efektívnosti nadlinkovej reklamnej kampane (billboardy, reklama v tlači, v rozhlase a v TV). Použitie ukazovateľa GRP (gross rating point). Plošné kampane verzus direct marketingové kampane. Prečo je potrebné merať výsledky kampane?