Strategická interní komunikace - Kovářová, Jana
Kedy by mala firma uvažovať o zavedení strategickej internej komunikácie. Pozícia interného marketingu vo firme. Úloha personálneho oddelenia. Interná komunikácia so zamestnancami. Čo je produktom, ktorý interná komunikácia "predáva"?