Inovace procesů řízení - Pitra, Zbyněk
Nenahraditeľná úloha manažérov v období súčasnej finančnej krízy. Podmienka dlhodobej prosperity. Prosperita ďalšieho rozvoja podnikania - podmienená inovácou procesov manažmentu organizácie. Prekážky na ceste k cieľu. Koncept ZPH (zdroje, procesy, hodnoty). Pyramída manažérskych kompetencií.