Jak účinně propagovat hotelové služby v ČR a zahraničí? - Doubravová, Johana
Prieskum, ktorého cieľom bolo zistiť vplyv jednotlivých reklamných kanálov na finálne rozhodnutie o výbere ubytovania, alebo dovolenky. Výsledky prieskumu. Internet - dôležitý marketingový nástroj progresívnych hotelov. Formy on-line marketingu. Tipy, ako efektívne propagovať hotelové služby. Kde získavajú zákazníci informácie o hoteloch.