Proč by měli být hotely zelené? - Strnad, Zdeněk
Byť zelený - nielen moderný trend, ale najmä úspora energie a zvyšovanie lojálnosti zákazníkov. Iniciatíva Johna Van Praaga v presadzovaní environmentálnych štandardov v hotelovej praxi. Založenie organizácie International Tourism Partnership - motto organizácie. Čo znamená byť udržateľný hotel. Šesť oblastí k dosiahnutiu udržateľnej prevádzky.