Reklamní války - Goldmann, Karel
Boj o zákazníka a reklamné vojny. Praktické príklady reklamnej vojny medzi automobilovými spoločnosťami BMW a Audi. Produktovo orientovaná reklamná voja medzi Pepsi a Coca Colou. Reklamé vojny medzi telekomunikačnými operátormi.