Svet očakáva potraviny s príbehom - Košťál, Daniel
Svetový trh s biopotravinami zaznamenáva dynamický vývoj. V minulom roku celkový obrat za predaj biopotravín predstavoval 10-percentný medziročný nárast oproti roku 2007. Najsilnejšie krajiny - Dánsko, Rakúsko, Švajčiarsko, Nemecko. Presun do diskontov. Moderný spotrebiteľ a biopotraviny.