Česi už biopotraviny poznajú - Košťál, Daniel
Celková spotreba biopotravín v Česku predstavuje medziročný nárast na úrovni 40 percent. Vývoj distribučných kanálov na predaj biopotravín. Vývoj spotreby biopotravín podľa kategórií v Česku. Kľúčové kategórie biopotravín v maloobchodných reťazcoch v ČR. Kľúčoví dodávatelia biopotravín do maloobchodných reťazcov v ČR.