Virtuální učebny: vzdělávání manažerů po internetu - Prunerová, Magdaléna
Synchrónna elektronická výučba, tzv. virtuálna učebňa, rozširuje už známy e-learning o možnosti vzdelávania užívateľov za účasti lektora v reálnom čase. Výhody a nevýhody virtuálnej učebne. Nástroje využívané v rámci virtuálneho tréningu. Virtuálna učebňa ako podpora prezenčného tréningu. Kedy virtuálnu učebňu využiť.