Základy účetnictví - Dvořáková, Dana
Pokračovanie z č. 4/2009. Kombinácia účelového a druhového členenia nákladov. Sledovanie druhového členenia nákladov v rámci syntetických účtov so súčasným zabezpečením účelového členenia prostredníctvom účtov analytických. Dvojokruhový systém účtov.