CRM z hľadiska vnímania zákazníka - Lesáková, Dagmar, 1949-
Predmetom state je výskum CRM ako individuálnej tvorby interakcie so zákazníkmi, CRM autorka skúma z hľadiska vnímania zákazníka. Výhody a nevýhody stratégie CRM autorka overuje na súbore 260 domácností z celého Slovenska. Výsledky výskumu prinášajú nové poznatky vo dvoch oblastiach: umožňujú formulovať závery o potenciáli, ktorý ponúkajú stratégie CRM a zároveň upoziorňujú na limity vzťahového marketingu.