Straty v nákladovom controllingu - Foltínová, Alžbeta
Úlohy a význam controllingu v oblasti informácií. Autorka sprístupňuje čitateľovi niekoľko vybraných myšlienok z oblasti riadenia nákladov v nákladovom controllingu. Prioritne sa zaoberá informáciami, ktoré poskytuje nákladový controlling z oblasti skrytých nákladov a vybraných nákladových strát pre stredný a výkonný manažment v podnikovej praxi.