Manažment hodnoty podnikov pôsobiacich v oblasti poskytovania hotelových služieb - Jakubec, Miroslav
Pojem obchodovanie s nehnuteľnosťami. Základné typy ohodnotenia v hotelovom priemysle. Prehľad najväčších hotelových sietí v rámci krajín EÚ. Hotely na Slovensku. Špecifiká hotela ako podniku. Miesto podnikania a okolie. Trhové a konkurenčné faktory. Metóda prenikania na trh. Metódy ohodnotenia podnikov.