Model rozhodování skupiny a chování jednotlivce při zaopatřování veřejných statků - Ochrana, František
Rozhodovanie o alokácii zdrojov resp. verejných statkov. Rôzny priebeh nákladových funkcií súvisiacích so zabezpečením verejného statku.