Statistical Analysis of the Effects of Selected Factors on Household Poverty in the Slovak Republic Using EU SILC 2006 Data - Labudová, Viera, 1958-
Analýza sociálnej situácie domácností Slovenskej republiky. Zdroje údajov, predmet a cieľ analýzy. Logistický regresný model. Štatistické zisťovanie založené na EU SILC 2006.