Aktuálne otázky štátneho účtovníctva a výkazníctva na Slovensku - Šabíková, Ingrid
Špecifiká účtovníctva verejnej správy. Účtovanie o opravných položkách a rezervách. Účtovanie o časovom rozlišovaní nákladov a výnosov. Zúčtovanie vzťahy medzi subjektmi verejnej správy. Špecifiká výkazníctva verejnej správy.