Nový spôsob vyjadrenia relatívnej zmeny - Marônek, Vladimír
Určovanie relatívnej časti. Relatívna časť nie je relatívna zmena. Zabudnime na percentá. Definícia ekcentra. Výhody prečo používať ekcentrá namiesto percent pre vyjadrenie relatívnej zmeny. Zovšeobecnenie.